S U R I P A N A L ®


De volledige beschrijving van alle producten van Suripanal®  vind u onder de foto op deze pagina.

Sinds december 2019 verkopen wij ook onze producten van Suripanal in Barneveld, bij Labels 86 op Langstraat 86!

SURIPANAL - Dr. van Uden’s Cosmetica.

 

Verzorging van haar en huid op natuurlijke, biologische basis.

 

Suripanal besteedt sinds ruim 60 jaar dierproefvrij aandacht aan de verzorging van het haar en de huid. De Suripanal haarverzorgingslijn is afgestemd op elk haartype. De shampoo’s zijn neutraal, zodat er geen irritatie optreedt van de talgklieren in de hoofdhuid. Ze bevatten combinaties van plantenextracten en eiwithydrolysaten, die een gunstig effect hebben op uiteenlopende haartypen. Dit resulteert in glanzend, gezond en goed in model te brengen haar.
De Suripanal huidverzorgingslijn is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige droge huid. De crèmes bevatten voedende stoffen alsook planten- en kruidenextracten, die in combinatie verzachtend en vochtregulerend werken. De huid wordt en blijft hierdoor mooi, gezond en soepel. De Suripanal produkten hebben een milde en zeer aangename werking.

 

Voor vragen of meer informatie over de Suripanal producten kunt u mailen naar info@kapsalonprophitius.nl 

 

Suripanal producten worden sinds 60 jaar vervaardigd uit grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit en dierproefvrij.

 


Beschrijving van alle producten van Suripanal®

 

BABYSHAMPOO®
NIEUW!! De Baby shampoo is een speciaal voor de baby samengestelde haar- en bodyshampoo. De shampoo bevat geen alcohol en kleurstoffen en prikt niet in de oogjes. Een combinatie afkomstig uit natuurlijke grondstoffen zorgt voor een lage irritatiegrens en een extra milde reiniging van de baby's huid en haartjes. Tevens is Suripanal Babyshampoo bijzonder geschikt als kindershampoo en maakt het haar soepel, glanzend en mooi vol. Ook is deze shampoo geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid, psoriasis of ander soort eczeem. Juist om z'n mildheid en lage irritatiegrens.
Deze shampoo is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Dus ook van u zelf. Bevat geen "scherpe stofjes". Zodat uw baby er zeker geen jeuk van krijgt. Vooral als uw baby last heeft van eczeem of berg, werkt deze shampoo verlichtend/verzachtend. Waardoor uw baby minder hoeft te krabben. De verbetering van de huid kan daardoor sneller gaan.


 
BERKENTEERSHAMPOO® sinds 1916
De Berkenteershampoo heeft een mild alkalische basis en is geschikt voor elk haartype. Deze shampoo stimuleert de hoofdhuid en reguleert de talgafscheiding. De Berkenteershampoo is niet alleen voor normaal gebruik, maar tevens bij de meeste vormen van roos zeer aan te bevelen. Gebruik voor een intensieve behandeling na de shampoo het haartonicum Prophylactic. Suripanal Berkenteershampoo maakt het haar soepel, glanzend en mooi vol. Ook werkt deze shampoo, samen met Alarzol, prima tegen Psoriasis. (Voor de Berkenteershampoo hebben we een mooie en fijne vervanger gevonden. Zo ook voor de Alarzol. Beide producten mogen door EU regelgeving niet meer in de bekende vorm en samenstelling geproduceerd worden, vandaar.)
 
 
EI-SHAMPOO
De Ei-shampoo herstelt en verzorgt droog, beschadigd, gepermanent, gebleekt en geverfd haar. Deze shampoo reguleert het natuurlijk vetevenwicht van het haar en de hoofdhuid en beschermt tegen de gevolgen van zon, wind, regen, chloor(zwembad) en droogte. De Ei-shampoo maakt het haar zacht en glanzend. Suripanal Ei-shampoo is tevens een ideale douche- of bad shampoo.
 
 
KRUIDENSHAMPOO
De Kruidenshampoo is aan te bevelen als kuurshampoo tegen vet haar. Deze shampoo normaliseert de over productie van de talgklieren in de hoofdhuid. Tevens is de Kruidenshampoo, gezien de samenstelling, bijzonder geschikt voor fijn en slap haar. Hiermee krijgt het haar een extra stimulans. Suripanal Kruidenshampoo geeft het haar veerkracht en veel volume.


 
PROPHYLACTIC
De Prophylactic is een haartonicum tegen haaruitval en roos. Deze lotion bevat zowel vitamine B als zwavel, voor een optimale behandeling. De Prophylactic stimuleert en versterkt het haar vanuit de hoofdhuid. Zo worden met Suripanal Prophylactic en Berkenteershampoo haaruitval en roos bestreden op een verantwoorde en goede manier. (goede vervanger voor Alarzol)
 
 
CML-COMPLEX VITAMINEN kruidentabletten
Ter ondersteuning van de Suripanal producten is het CML-complex vitaminen. Deze combinatie van de PP-factor, sulfur, jodium en arnica bevordert de haargroei en vormt een goede ondergrond voor gepermanent en geverfd haar. Tevens verbetert het Suripanal CML-complex vitaminen de huid en de nagels. Wij noemen deze effectieve toevoeging: "Schoonheid van binnenuit!" Ook goed te gebruiken samen met Alarzol tegen haarverlies of Alopecia Areata.


Een citaat van de site mens en gezondheid:
"..daarnaast gebruik ik per dag drie tabletjes Suripanal van Dr. van Udens cosmetica in Arnhem. Het duurt even, maar daarna lijkt het tot stilstand te komen."
 

VITAMINE E-CREME met co-enzym Q10 en lecithine
De Vitamine E-crème is een voedende dag- en nachtcrème op basis van de meest actieve vorm van vitamine E: d-alpha. Deze crème houdt de huid soepel en is werkzaam rond de ogen en bij littekens. Tevens wordt de huid beschermd tegen weersinvloeden en milieuvervuiling. Door het gebruik van Suripanal Vitamine E-crème wordt de huid gladder en ziet er jonger uit. (dit is helaas uit de handel)
 
BODY- & HAIRLOTION
De Bodylotion werkt voedend en beschermend, houdt de huid zacht en soepel en heeft een aangename geur. Deze verfrissende lotion bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E, co-enzym Q10 en lecithine. De Bodylotion kan gebruikt worden na bad, douche en zonnebad en masseert gemakkelijk in. Tevens regenereert Suripanal Bodylotion de huid. Ook is de bodylotion zeer geschikt als conditioner voor het jaar.
 
ALARZOL
Middel tegen haaruitval. O.a. Alopecia Areata. Met water uitgeknepen watten nat maken met Alarzol, hiermee de kale plekken bevochtigen. Daar de haarpapil een nieuwe haarwortel moet maken, kan voor een week of zes onmogelijk resultaat worden verwacht. Ook werkt Alarzol, samen met de Berkenteershampoo, prima tegen Psoriasis. (Helaas is de Alarzol uitverkocht, als vervanger kunt u de Suripanal Prophylactic gebruiken.
 
De Suripanal producten worden vervaardigd uit grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit

"Onze kennis, voor u een "kop"-zorg minder."