Mr Dutchman

 

 

Gin tonic

 

Wanneer je haar in de war zit, geef het een shot van deze schone en verkwikkende elixer, die de hoofdhuid kalmeert en werkt als een sterk anti-roos en anti-schilfer middel. Breng aan en masseer zachtjes met uw vingertoppen.

Niet te lang of uw vingertoppen zullen denken dat ze op vakantie zijn!

Niet uitspoelen. Niet voor minderjarigen.

 

 

 

Whiskey tonic

 

Laat je haar drinken van deze unieke tonic die je extra volume geeft en tegelijkertijd werkt als een vrouwenmagneet (de geur is zo goed!). Aanbrengen op vochtig haar en doorkammen. Even drogen met de föhn maakt het compleet.

Niet voor minderjarigen.

 

 

 

Matte Modder

 

“Het meeste werk is gedaan door de worstelende schoonheden”

Bovenkant formulier

 

Een matte, wasbare beeldhouwende modder, gemaakt door een uniek proces waarin naakte worstelaars van het vrouwelijke geslacht stappen in modder en beginnen te worstelen totdat het matte modder wordt.

Ja, het is voor op je hoofd. Gebruik op vochtig of droog haar. Worstelen met je vingers, kammen is verplicht. Medium hold.

 

 

 

Schone schijn

 

“Gelijkwaardig aan een mooie krachtige espresso in de ochtend”

 

Een schone, niet-vettige en snel afwasbare pommade die een medium hold en een zonnige en stijlvolle glans geeft aan zelfs de meest depressieve kapsel. Het is gelijkwaardig aan een mooie krachtige espresso in de ochtend. En het effect duurt veel langer, tot de volgende keer wassen. Gebruik op vochtig of droog haar. Medium hold

 

 

 

Uber zeep

 

“Uber zeep, voor een schone en gezonde baard”

 

Als je niet wilt dat je huid droog of geïrriteerd raakt, is dit je zeep. Doodt baardroos en lost vet op. Het is zuinig in gebruik en voelt rustgevend aan, ruikt heerlijk en schuimt als de beste.

 

 

 

Kneiter olie

 

“Kneiter olie is aan baard olie zoals een baard olie moet zijn”

 

Olie die diep in de baard en de huid doordringt. Olie die kalmeert, voedt en voorkomt dat de huid uitdroogt en jeukt. Olie die lekker ruikt en die de drager zelfvertrouwen geeft!

 

 

 

Kicken balsem

 

“Baard balsem die de baard vormt en ruikt als de overwinning”

 

Doe een beetje balsem in de palm van een van je handen en wrijf de handen over elkaar totdat de balsem warm is en een beetje is gesmolten. Steek vervolgens uw handen door uw baard en geef vorm met uw vingers of met de vlakke kant van de hand. Brengt een vermoeide baard tot leven.