Alopecia Areata

 

Ook wel kringvormig haarverlies genoemd.

 

Alopecia Areata is een haaraandoening die veel mensen niet kennen. Het wordt ook wel kringvormig haarverlies genoemd. De oorzaak is bij de meeste mensen die deze aandoening krijgen nooit helemaal goed te achterhalen. Stress wordt meestal als oorzaak genoemd. 

 

Wat gebeurt er voordat de plek of kring echt kaal wordt? 

 

Eerst krijg je, op een niet normale plaats op het hoofd, een kring waarin zich haar zonder pigment of wel wit haar bevind. Bij sommige mensen is dit iets wat al heel lang zit of langzaam gekomen/ontstaan is en is gewoon natuurlijk, dus niks aan de hand. 

Maar, als deze plek in korte tijd ontstaan is en daarna ook nog eens snel kaal wordt, dan is dit dus kringvormig haarverlies. Alopecia Areata dus. 

 

Alarzol van het merk Suripanal werkt daar heel goed voor!

 

Neem een dot watten, houd deze onder de koude kraan. Knijp vervolgens de watten uit en spuit de Alarzol op de net uitgeknepen dot watten. Net zoveel dat de dot watten goed blauw gekleurd is. Daarna dep je met de dot watten net zolang op de desbetreffende plek dat het net niet gaat lekken of druipen. Dit doe je dagelijks (bij voorkeur NA de wasbeurt), net zolang tot de plek weer vol met haar zit en de kleur weer zoals de oorspronkelijke kleur was terug is. 

 


Alarzol
€ 19,95


"Onze kennis, voor u een "kop"-zorg minder."