CML-complex vitaminen


Nieuw, pakket korting!

Hieronder de uitleg...

Als u 1 potje CML-complex vitaminen besteld betaald u gewoon de prijs voor 1 potje.

Als u het pakket van 5 maal 1 potje aanklikt, betaald u minder per potje...

Als u het pakket van 10 maal 1 potje aanklikt betaald u nóg minder pet potje...

Stel, u wilt bijvoorbeeld graag 6 potjes bestellen: " Klikt u dan 1 maal 1 potje CML en 1 maal het pakket van 5 potjes CML . Alleen zo, krijgt u de pakket korting."  Als u zes keer op 1 potje klikt, krijgt u dus niet automatisch de pakket korting.


CML-complex vitaminen

TIJDELIJKE ACTIE PRIJS! (alleen online)

 

kruidentabletten
Ter ondersteuning van de Suripanal produkten is het CML-complex vitaminen. Deze combinatie van de PP-factor, sulfur, jodium en arnica bevordert de haargroei en vormt een goede ondergrond voor gepermanent en geverfd haar. Tevens verbetert het Suripanal CML-complex vitaminen de huid en de nagels. Wij noemen deze effectieve toevoeging: "Schoonheid van binnenuit!"  Deze tabletten zijn dierproefvrij vervaardigd op een natuurlijke basis.

 

Draagt bij aan normale haargroei. Helpt de normale huid in stand te houden.

 

De VERBETERDE CML-Complex Vitaminen is een voedingssupplement. Met vitamine B3 en Biotine/kruidenpreparaat met verdunning van Kaliumjodaat, Zwavel en Arnica Montana tinctuur.

 

 3x daags 1 tablet.

 

 Inhoud 100 tabletten. Ingredienten: Vitaminse: Vitamine B3 (nicotinamide)**, Biotine*. Plantenaxtract: Valkruid (Arnica montana L.) Mineraal: kaliumjodide, zwavel. Vulstoffe: cellulose, loctose, talk. Glasmiddel: magnesiumstearaat. 

 

Vernieuwde versie!! Deze kunnen niet vergruizen in het potje. Ook zit er middenover een breeklijntje, dus men kan ze makkelijk door midden breken. Ook is de werking krachtiger gemaakt!

 

LET OP! Nu voor de CML-complex een kwantum korting. Bij 5 stuks ontvangt u korting, maar bij 10 stuks ontvangt u nóg meer korting!

Met 3 maal daags 3 tabletjes geeft u de maximale boost voor uw haar. Na een poosje gewoon 3 maal daags 1.
€ 14,95

€ 14,50

  • 0,03 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


"Onze kennis, voor u een "kop"-zorg minder."